ÄNTLIGEN!!!!

ÄNTLIGEN DAGS!!!

Götets nya arena invigs på allvar. Det var en match förra helgen, men idag äntrar blåvitt äntligen den nya arenan för den riktiga premiären. Det är blåvitt som är detta lands ansikte utåt när vi pratar klubblagsfotboll.
Det är nu det är dags att visa vart skåpet skall stå, det är nu det är premiär på den nya arenan. Den kommer (ev frånsett difsektionen) vara fylld till sista plats.
Ingen bryr sig om påskfirande, det är ju blåvitt!! över 18tusen människor kommer vara på plats för att se denna unika händelse, det är få förunnat att få se sitt favoritlag spela på en ny arena.
Denna arena krossar allt vad Borås Arena kan erbjuda, det är dags att visa att det är i Götet och när blåvitt spelar som det är som bäst på fotboll i detta land.

Det är nojjigt på hög nivå, det är inte "bara en fotbollsmatch", vore det "bara en fotbollsmatch" skulle folk inte offra så mycket som man gör för att följa sitt lag. DE E JU BLÅVITT-BLÅVITT FRAMFÖR ALLT!!!

Halsduk på gäller, premiärtifot på den nya arenan ska tydligen slå allt vad som skådats såhär långt i götet och stämningen kommer vara elektrisk!

ÅHH ROBIN SÖDER HAN SÄNKER DJURGÅR'N MED SINA MÅL MED SINA MÅÅÅÅÅÅL! OCH HAN ÄR TIE ÅR GAMMAL MEN DET SPELAR INGEN ROLL!!!

Kom igen nu för helvete!!!

Jag säger som Gert Fylking, ÄNTLIGEN DAGS!!!

FY FAN VAD UNDERBART DET SKA BLI!!!



Det är gåshud och glädjetårar när denna sång ekar över arenan strax innan 14 idag.... Ja, jösses amailia vad mäktigt det blir...VI HAR VUNNIT SVENSKA CUPEN, VI HAR ARTON SM-GULD SM-GULD! I EUROPA HAR VI VART ÄVEN DÄR GULD VI TATT HÄR ÄR MESTA MÄSTARNA FRÅN GÖTET!!!!!!!!!!1


KROSSA DIF!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0