IK- en tillflykt i en bisarr värld.

Så sitter man då här och ska författa något som liknar något vettigt.
IK har ju fyllt ett år, min krönika jag utlovade då kom aldrig ty jag hade en hel del annat för mig som gjorde att jag ej hann med.
Dock körde både jag och AH "best of" hela dagen.
Det är egentligen såhär när man tänker tillbaka på det hela smågalet vad IK egentligen hunnit med, vi var som Buba skrev en gång fanzinemakare och upprörde världen, då läste många många oss varje nummer, nu är det inte lika många.
Bloggvärlden är en sjuk värld, skriver man inte om vad man har för kläder eller om att man druckit förstört kaffe på nåt satans fik dagarna i ända läser ingen.... IK däremot spretar åt alla håll, vi är en som en bångstyrig tonåring i bloggvärlden där alla andra uppenbarligen är just bångstyriga tonåringar.
Nu tänker jag inte sitta här och beskriva hur mogna och vettiga vi är, det motbevisas om inte annat i bloggen. MEN och det är nu det börjar bli intressant, av de modebloggar och sånt som trots allt kommenterat här (hur fan hittade de oss?) så är det inte NÅGON över 20år, ja inte över 18 ens.... Nu är inte alltid åldern det viktigast, det bevisar ju vårt fan annelie gång på gång, men ni förstår poängen? Vart tar alla vägen sen? För även om bloggfenomenet är nytt (minns en enda modebloggare när man fick programera i dos med koder liknande 3,2-4,3 g etc?
Nåja, nu ska vi inte behandla modebloggar mer här, mer meningslös skit får man leta efter punkt.

IK däremot är en blogg som utvecklas konstant, även om jag bestämt hävdar att vi har vår tyngsta formsvacka under vårt levnadsår just nu när vi fyller ett, men detta beror på att de olika studierna IK-crewet ägnar sig åt tar oerhört mycket tid och de tid som finns över känns inte som ämnad direkt att sitta här och skriva. Nej den tiden blir att se på idrott som vi alla gillar eller att som i deves fall steka pannkakor. Paddan ägnar sig åt allt och inget enligt rykten.
AH kör på med sina bloggprojekt och att han nu börjat med nattbloggeri gör att det blir lite text från det hållet med, vilket är gött, det ska börjas iaf, sedan blir det mer och mer hoppas vi allihop.

IK är just nu en tillflyktsort i vardagens bisarra tidevarv där vi ibland vill stiga av det skenande pendeltåget och andas ut ett tag på stationen och sedan ta nästa tåg i mer maklig takt. Dock gäller det att hänga kvar i tåget och sedan lyckas komma fram dit man ska.
Det gäller att vara positiv, visst även jag gnäller ibland, men samtidigt ska man ha inställningen att man fixar biffen eller som anti som den vise man han är sa "Man hinner alltid med allt men man blir mer och mer död" jag travesterar det och säger "man klarar alltid allt, om än med lite hjälp, men man kan bli trött på kuppen". 
Eftersom jag känner mer till idrottens värld än näringslivets dito tar jag ett exempel därifrån som jag hörde i en film vi såg i skolan i veckan som stämmer jävligt bra och som alla som såväl arbetar som läser IK bör ta med sig:

Det fanns två tennisspelare som när de var juniorer alltid avslutade varje träning med att serva tio gånger, A satte 9 av 10 servar medan B satte 1 av 10. Dock var det B som sedan blev världsmästare. Hur kan det komma sig? Jo, spelare A tog bara med sig den serven han missade när han lämnade planen medan spelare B bara tog med sig den han satte. Vem tror ni fick mest in på sitt pluskonto (positivt tänkande i hjärnan, iks anm.) ? Givetvis spelare B, medan spelare A bara fokuserade negativit hela tiden fokuserade spelare b positivt hela tiden.

Tänkvärt helt klart.
Enkla råd som att bara fokusera på det du kan förändra och bortse från det som du inte kan göra något åt är ju enkla råd att ha med sig i vardagen.

Nåja, nu skulle ju detta handla om IK var det tänkt.
När IK gjorde raider för att få besökare och även hade många ett tag fick vi reklamerbjudande, dock sade vi nej, till en liten del av tekniska skäl men främst för att vi vägrade sälja oss för skitsummor.

IK är en ettrig jävel som visserligen är lite i ide just nu men räkna med att vi kommer tillbaka rejält och vi hänger i rätt bra nu med. Det vi kan vara mest stolta över är egentligen att ingen annan blogg liknar våran. Dels lär väl ingen annan blogg ha så många skribenter (dessutom lär deve blogga mer framöver).

Vi hade dubbelt så mycket folk som besökte oss på ettårsdagen än en vanlig dag, å andra sidan kan det bero på dels uppdateringstakten och dels våran reklam på våra facebookprofiler, många av våra vänner där lär ju undra hur sjuka vi egentligen är efter att de sett bloggen.

Vårt glädjeämne nu är att ida är tillbaka och bloggar i rask takt igen, alltid skoj när våra fans bloggar!

Vad har då IK haft med på bara ett år?

*Eget radioprogram med "Antis och deves radiodagbok"
*Eget tv-program i form av IK-TV (som till skillnad från vanliga webcaminlägg på diverse bloggar hade körschema och musik etc med.
*Magiska klipp med den fenomenala trollkarlen Johan scrolla förbi några radioavsnitt så finner ni det.
*Dessutom har vi haft så många olika kategorier att ingen annan blogg ens är i närheten.


Vad denna text har för mening? Ingen aning men det bara kom....

TREVLIG HELG
FÖRSTA HALVAN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0