FHs första dagsblogg, som gick under rubriken dagsblogg alltså

Så får la då jag skriva dagsblogg då andra halvan skriver nattblogg.

Han ondgör sig över att jag inte hänger på msn på kvällarna och följer magikerns fylleslag....
Dels har jag gjort några kvällar online på den tiden det begav sig när man skrev matchrapporter men inte var det några höjdare på kvällarna här, andra halvan försvann till "inte vid datorn" lika ofta som han lyssnar på musik bara han kan förstå storheten i.
Dessutom har jag inget intresse i att följa fylleslag etc, ty jag är, liksom anti, nykterist. Vi är sunda människor jag och anti, iaf när det gäller vätskeintaget.

Att andra halvan inte sett mer i os än fotbollen kan ju bero på att inget annat startat än, fan vad dålig koll han har på allt. Kanotslalomen är det enda vi båda kommer se antar jag, kanotslalom är en ytterst manlig sport där de åker i en kanot, utan något som helst kontroll vad det verkar och ramlar de runt slår de hövvet i en sten men fortsätter ändå, det är hårt, tufft och manligt på det där grottmänniskeliknande sättet, ungefär som speedway mao vilket vi älskar på ik.

Förövrigt vill jag också prata om anti, anti är vår vän, anti är vår gud och ledstjärna, anti är morgonkaffet, anti är marsipanrosen på tårtan, anti är fotbadet efter en femmila promenad. iaf anser anti själv det :-)

AH sover la som vanligt i en timme till, en man som sover så jävla mycket har ingen hört talas om tidigare, SKANDAL är ordet.

Förövrigt har jag en blåsa på tummen efter att ha upptäckt att det fanns ett fotbollsspel på den nya mobilen. Att spela spel på mobilen måste förövrigt vara något av det mest meningslösa man kan göra, men vad fan ska man göra när det är reklam femton minuter av 60 på tv?
IK hatar reklam på tv, vi har ju, som jag skrev i en kommentar till en våra trogna läsare, sagt nej till reklamförslag för att vi inte vill sälja oss.
Vi fattar inte varför vi ska sketna ner sidan med reklam där vi kanske kan, som max, dra in en hundring per skalle i månaden.
Bloggar som IK blir ju aldrig stora så vi kan tjäna mycket på det, dessutom skulle vi ju få dela det på några stycken.
Att dagboksbloggar etc blir stora är egentligen utan grepp för oss på IK, vi läser bara våra läsares bloggar men det är ju för att så smått börjar "lära känna" dom efter ett evigt kommenterande hos varandra. Men att vi skulle läsa någon blogg som vi inte har nån aning om vems det är och läsa vad han/hon käkade till frukost mer meningslöst kan det inte bli anser vi.
Och då har ni inte ens hört vad vi anser om vårt största hatobjekt inom bloggvärlden, modebloggar. IK har ju t.o.m. drivit med världens mest pinsamma del av nätet med en egen "dagens outfit" ett tag. Brljant var ordet när det gällde det.

Nu har man tjötat med anti ett tag här på dagen idag med, ska bli intressant att se vad ah har att säga när han vaknar framåt eftermiddagen...

NI följer väl halvornas "svenskar vi aldrig lär få se i melodifestivalen"? Inte? SKÄRPNING DÅ FÖR BÖVELEN gör det! Oerhört mycket bättre musik där än i melodifestivalen, gårdagens bumbibjörnarna är redan en klassiker.

Förövrigt anser jag att Charles Richmond borde stenas....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0