Vi summerar våra serietips!! del1

Innan säsongen så tippade de båda halvorna varsin tabell för såväl superettan som för allsvenskan, dessa tabeller lades sedan ihop och vi fick fram en tabell för vad IK trodde om säsongen. Nedan tänkte vi visa hur ofantligt fel vi hade... Jag tar ensam på mig att kommentera varje lag. Vi skriver om lagen nerifrån och upp enligt VÅRT tips!

Vi börjar med superettan.

16.Ängelholm (slutgiltlig placering 5). Ja, vad ska man säga, vi hade så fel man kan ha... Men såklart spelar man på Änglavallen kan det la kanske inte gå annat än bra. Årets skräll i ettan.

15.Qviding (10) Zoran Lukic mannar gjorde det bra, och som enda gbglag i serien nästa år har de jättemöjligheter att etablera sig i serien via att de kan få en hel del överskottspelare från stadens fyra allsvenska lag som ändå håller hög superettanklass.

14.Falkenberg (7). Ja, vi hade inte SÅ höga tankar om Falkenberg direkt... Västsveriges dominans i eliten fortsätter...

13.Mjällby (8). Man vet aldrig med Mjällby, ena året kan de kvala till allsvenskan och åka dit på straffar, nästa kan de åka ur... Sveriges mest svårtippade lag? Kommer "bagarn" tillbaka till 09?

12.Bunkeflo (13) Vi var jäkligt nära iaf! Bunkeflo är inte direkt det roligaste i svensk elitfotboll... Åkte dit i kvalet och vi slipper dom i eliten nästa år.

11.Väsby United (9) AIK Solnas b-lag slutade ett par snäpp högre än vi trott det blir knepigt att tippa dom nästa år allt beror på hur AIK ser på saken...

10.Enköping SK (15) Det gör oss verkligen ingenting att de åkte ur, det kan judas ha på tränarbänken.... Dock som lag en besvikelse, frågan är väl vad cupäventyret (ut i semi mot blåvitt) kostade i serien?

9.Jönköping Södra IF. (14). En besvikelse men de grejade kvalet och med tanke på deras vackra arena så hoppas man de får stanna kvar länge, gärna ett snäpp högre med.

8.IF Brommapojkarna (3) Överraskade alla inklusive oss, ett ungt lag byggt på en rutinerad backlinje som just nu spelar allsvenskt kval, BPs ungdomsatsning är det tjöt om men den bär frukt iaf...

7.Degerfors IF (16) Så otroligt synd på en så klassisk klubb, kom gärna igen Degerfors vi saknar er i eliten. även om bortaläktaren ligger i en annan kommun än resten av arenan...

6.Assyriska (4) Missade kvalplatsen i sista omgången och det var enligt dom själva en besvikelse men IK ser det som en framgång med en fjärdeplats. De lär gå upp igen frågan är bara när.

5.Sirius (12) Okej, årets besvikelse i serien enligt IK. Och IK har alltid rätt...

4.Örgryte IS (1) Okej, vi tippade dom som ett topplag men det är bara att inse att de var mycket bättre än vi trott....

3.Åtvidaberg (6) Jo, vi tippade LITE med hjärtat med, men de hängde med länge, länge men nog känns det som att detta året var sista chansen på ett bra tag för Åtvid att gå upp...

2.Landskrona Bois. (11) Ja, detta var likt Sirius, årets besvikelse...

1.Häcken (2) Ja, de gick ju upp iaf...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0