TEST!!!

TEST-KAN DU ARBETA SOM INSATSCHEF VID HELSINGBORGSPOLISEN??

1.Du har hört att det suttit danskar på en krog i Helsingör och hållt koll på svenska änglafans på besök, detta har skapat lite oroligheter där, vad gör du då som insatschef på svenska sidan sundet?

a) Du tänker att "ajdå, inte bra då kommer de nog snart hit, det gäller att formera styrkorna rätt så danskarna stoppas redan vid boardingen i danmark"

b)Du fortsätter lösa ditt barnsudoko.

c) Du tänker att "ähh, det är ju i danmark det får danskarna sköta, dessutom är det ju gränslösa dagarna nu, det är ju bara trevligt med danskar här då, sedan att de är huliganer och kommer ställa till med ett jävla stök är ju en annan femma, det får man ta"

2.Du har tre insläpp, det har uppmanats att alla ska köpa förköp, hur många kassor kräver du ska vara just förköpskassor för att undvika grov irritation redan innan folk hunnit in?

a)Tre, givetvis, även om en kan vara för kontanthantering ifall nån missat att köpa förköp.

b) Öppna kassorna? Varför då?

c) En, men låter folk visiteras tjugo meter från den kassan och sedan skapa ett kaos när folk ska över kravallstaketen för att komma till sin förköpskassa. Skäll sedan på fansen för att de gör fel, nåt måste de la fan lära sig...

3.Inne på arenan så ska tränarna gå genom en gång 20meter från bortafansens sektion vilken väg förbi klacken ska hemmatränaren gå för att komma till den gången?

a)Så långt ifrån bortafansen det är möjligt

b)han ska gå igenom klacken och få kramar...

c) Han ska gå precis framför klacken för att irritera densamma ännu mer än vad regnet etc redan gör.

4.Efter matchen ska spelarna hyllas av fansen, din styrka har under matchen hållit sig i bakgrunden utan hjälmar etc pådragna. Men nu när alla ska hylla laget och främst lagkaptenen som gör sin sista match, vad beodrar du då att dina män gör?

a)Ställer sig på samma ställe som under matchen och bara iaktar, de vill ju bara hylla sitt lag och sin avgående kapten.

b)Du syr in hela laget för att de beträtt planen och gjort sig skyldiga till olaga intrång.

c) du beodrar 15man att ställa sig med dragna batonger,kravallhjälm och sköld på sig och bevaka mötet med islamiska jihad, förlåt, bortafansen...

5.Efter matchen när fansen ska därifrån så har ni ju smart nog ställt upp polisbussar så ingen ska komma ifrån bortafansområdet, problemet är bara att måååånga har sina bilar på andra ställen, de fansen hittar en lucka mellan piketbussarna hur löser du att de kan gå emellan där?

a) Jag särar givetvis mer på bussarna så passagen där blir smidig och önskar dom alla en lycklig hemfärd.

b)jag säger att det tyvärr fortfarande finns risk att folk från danmark vill åt oss bortafans så det är bäst vi stannar därbakom en stund till...

c) jag beodrar att mina undersåtar ska köra på folk som försöker gå mellan bussarna i lugnt tempo för att komma till sina bilar och undvika kallbrand...

Resultat:

Flest A: Du är ju intelligent, det går inte, ge genast upp drömmen om att bli insatschef.

Flest B: Du är opålitlig man vet inte vart man har dig...

Flest C: Gratulerar du har EXAKT de egenskaparna vi kräver för att bli insatschef i helsingborg, GRATTIS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0