IK tar över schlagern!

Efter upprepade fiaskoresultat i Schlagern kan IK avslöja att Christer Björkman avgått och kommer att ersättas av ett helt team med olika arbetsuppgifter. Det teamet är IK.

SVT har tillsatt ett antal tjänster som tilldelats enligt följande.

För att lyckas med det svåra och viktiga målet att få in mer progg i Melodifestivalen har SVT tillsatt en heltidstjänst för ändamålet. Den kommer att gå till Första Halvan, som dock också att vara chef för hela projektet och den sammanhållande länken.

För att få in mer metal har det också tillsats en heltidstjänst, den kommer dock delas upp i två tjänster om 50% som går till DV respektive Andra Halvan. Detta för att de ska kunna samarbeta bättre och även ägna övrig tid åt att andra tjänster. Att få in mer blues har SVT vigt en 50%-tjänst åt, som går till Andra Halvan. DV kommer att ägna sina återstående 50% till att försöka skaka fram dance-musik som kan vara med.

Anti kommer att få en 25% tjänst att förfina utbudet av dansband i Melodifestivalen. Han har också tilldelats den viktiga halvtidstjänsten som innefattar att få in mer vackra kvinnor, något som också det behövs. De resterande 25% kommer han ägna åt sina uppgifter som tekniskt ansvarig.

Paddan kommer att utnyttja sina internationella kontakter för att hålla reda på vad de andra länderna gör, och kommer också sköta mediabevakningen.

Två utomstående konsulter har också anlitats, dels Aner, även känd som JOCKE GEIGERT, och dels Peji. Aner kommer att uttala sig om vad som kommer vinna röster på Balkan, medan Pejis uppgift blir att dissa alla bidrag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0