Allsvenskan omgång 11

I tionde omgången hade jag följande tipsstatistik:

Antal rätt resultat: 0
Antal rätt tecken: 2

Totalt (av 76möjliga)
Antal rätt resultat: 6
Antal rätt tecken: 31

Omgång 11

Kalmar FF-Djurgårdens IF
Tips: 1-0

Kommentar: Två lag som jagar revansch från de senaste förlusterna, Kalmar lär inte gå på två minor i rad och kommer i denna match att stänga igen totalt efter Ingelstens ledningsmål. Förövrigt är det på denna match kronofogden ska in och ta tvkamerorna, IK ser gärna att de tar Ekwall och Lundh på samma gång...

Trelleborg FF-Helsingborg IF
TIps: 0-2.

Kommentar: TFF ser för tillfället inte alls bra ut medan HIF ser starka ut och Henke vekar vara i (em?)form. Borde bara kunde sluta på ett sätt och det är med bortaseger, men TFF har fler än en gång ställt till det för speciellt sina skånekollegor i matcherna på Tjongavallen.

Ljungskile SK-IFK Norrköping.
Tips: 3-0.

Kommentar: Jag har aktivit och med minnen från varje säsong följt allsvenskan sedan 93 (innan med men det har jag för vaga minnen av för att kunna säga nåt om) och fan vet om inte årets peking är det sämsta laget som detlagit? Jag är medveten om att vi haft Oddevold, Enköping och Assyriska men årets Norrköping är lika usla och kanske än viktigare, de saknar kämpaglöden verkar det som, var är hjärtat?Man kan vara usel som spelare men då får man fanimej grisa!
Hjärta och bättre fotbollsspelare finns i Ljungskile faktiskt och jag tror att denna dolkstöt från Panos sida gör att Norrköping tappar allt inför uppehållet medan LSK tar ett stort steg mot att framåt vintern ha ett nytt kontrakt.

AIK Solna-Malmö FF
Tips: 0-0

Kommentar: Känns som att båda lagen borde vara nöjda med det resultatet. Nu är givetvis inte det fallet för det är två lag som har högre krav på sig än så men oavgjort känns nära tillhands.

GIF Sundsvall-Halmstad BK
Tips: 1-2.

Kommentar: Vem bryr sig? Inte du, inte jag trallalala....

Hammarby IF-Gefle IF
Tips: 2-0

Kommentar: Det känns som att Bajen har fått ordning på saker och ting nu och då bör man vinna denna kamp!

Gais-Örebro SK
Tips: 2-0

Kommentar: Gamla fina Örebro har lite stolhet kvar men den ryker här, Gais har fin form i allsvenskan och borde med ett vettigt försvar vunnit mot Mff senast med. Nu kommer vinsten istället och ger ÖSK en usel vår och Gais en bra dito.

IF Elfsborg-IFK Göteborg
Tips: 1-1

Kommentar: Spelar IFK som i andra halvlek mot kalmar senast vinner man här, spelar man som i första får man pisk. Detta oavsett hur ellos spelar.... 1-1 känns som att bägge får vara hyfsat nöjda med och så lär det vara med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0