Paddan bloggar!

Gästbloggaren drömmer en mardröm


Inatt hade jag en mardröm. En fruktansvärd mardröm.


Jag var tillbaka i skolan (i mitt fall universitetet, men vilket av dem kan ni ju roa er med att fundera över och det borde inte vara så svårt för den som hänger på bloggen ofta). I mardrömmen satt jag i en föreläsningssal och lyssnade på flera presentationer som hölls av andra studenter i klassen. Jag kunde inte komma ihåg varför de höll presentationer och frågade en som satt nära mig vad det hela gick ut på. Jag fick till svar att vi alla skulle ha förberett en stor, seriös presentation om någonting (lite oklart vad, det var ju inte på riktigt detta hände).


Hur som helst gick det upp för mig att jag verkligen inte hade förberett mig ett dugg inför det här momentet, och att de som inte skötte sin uppgift snyggt skulle få gå om året, eller i värsta fall, bli utkastad! Mycket stod plötsligt på spel och jag fick panik på riktigt. Fan vad jobbigt mitt liv skulle bli!


Då vaknade jag av paniken! Fortfarande skärrad funderade jag över om det verkligen kunde ligga något i drömmen, om jag hade glömt att göra något.


Men så kom jag på att vi hade fått våra poäng häromdagen. Anti hade ju påmint mig om att kolla skolmailen och jag hade ju fått mina poäng. Fy fan vad skönt! Jag kan ta sommarlov igen efter en fruktansvärd natt!


God sommar på er

P

Kommentarer
Postat av: cecilia

haha, ja :/ inte så kul :)

2008-06-08 @ 11:25:05
URL: http://cilaa.blogg.se/
Postat av: anti - IK

PADDAN HAR BLIVIT SENIL!!!!!!!!!!!!!!

2008-06-08 @ 12:27:07
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha fast jag vill nog inte vara götebossk.. Jag vill va renodlad norrlänning ;)



Inte fått igång Nintendot än..?

2008-06-08 @ 18:45:37
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Meeeen...

2008-06-08 @ 18:46:59
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0