Nyhetsflöde för AH.

Andra Halvan är världens enda som drar på semester en dag innan EM börjar och kommer hem när finalen är...
Vad har då hänt under tiden han varit väck?
IK hjälper honom nedan med ett urval av händelser som skett sedan han drog....

FRA-LAGEN med debatten!
ojojoj, det är ju bara att läsa i bloggen och på varenda hemsida om den där lagen, den debatten var oerhört het och infekterad. Att ens försöka förklara allt för AH gör att han bara säger "va" så det låter vi bli, han får vackert sätta sig in i det hela själv.

ANNA BROLIN!!!
Skället på tv4 från emsändningarna var enormt, men så fann alla, åtminstone alla män, ljuset i mörkret, Anna Brolin. Bara det var värt att genomlida varje reklamavbrott!

CSN.
IK-folket är ett hårt studerande folk, alla utan ah pluggar framåt hösten och dessa veckor är de mest intensiva beträffande csn, papper hit och dit, skriva under en miljon papper etc. Det har mycket tjöt handlat om.

Sommarpratarna!!
Sommarpratarna i P1 har börjat och IK har lyssnat på en hel del, det har AH missat när han lämnat landet...

Elitserien i speedway!
AH har missat allt i elitserien, bl.a. har Antis favoritlag Indianerna under AHs frånvaro tagit fler poäng än vad de gjorde under hela förra året. Det har skrällt som f-n i en del matcher. Stökigt i vissa klubbar etc. Men det har givetvis AH missat!

MIDSOMMAR!!
Som svensk ska man bara vara hemma på midsommar, åtminstone befinna sig i landet!!!!!!!! Hur ska man annars uppleva fulla tonåringar som ragglar hem från Slottskogen på nattkröken?

Allsången slog tittarrekord!
Allsång på skansen med AH stora idol Bosse Parnevik slog tittarrekord! Att då inte se det... eller ens vara i landet....

Anti har varit på skansen!
Anti har varit på skansen och bl.a. tagit mycket fina bilder och berättat om det på bloggen. Det var jättetrevligt att höra om det direkt när han kom hem. Det missade AH!!! Eftersändningarna är inte samma sak!

"Jlo" har träffat en tjej!
Alla trodde han skulle träffa en snubbe om något men han träffade en tjej som fick honom att inse vad han verkligen gillar "hon fick mig att inse att jag egentligen gillar tjejer" som han sa! Gratulerar till Britta Jlo!

"Geigert" har varit på blixtvisit i peking!
Kommando Pekings medlem "Geigert" har varit på blixtvisit i Peking vid midsommar och det gjorde att han engagerade hela IK genom att försöka få alla att "KOMMA TILL SKOLAN", sedan har han senare även jagat livet ur anti om nån j-a film... De dagarna på msn trängde han in i vartende fönster!

Bråding i fängelse!
Sanna Bråding åkte in i fängelse för kokaininnehav.... Det toppade löpsedlarna i några dagar.

FOTBOLLS-EM!!!
Han har missat hela euforin runt EM! När städerna gick i (blå)gult och även första halvan köpte sverigetshirts!
När varena tidning skrev om festerna, när hela folket satt bänkade och såg Sverige, när bilden försvann under semin och hur folk hatade tv4 (anna brolin undantagen).
Han missade FHs och Legendens emdag där vi t.o.m. träffade en gammal gymnasiebekant vid pizzainköpet!

Motorhelgen i Göteborg!
Han missade även motorhelgen i götet med STCC, monster jam på ullevi...FH fastnade på bron när han var på väg till herrn för em då iom att de gick i mål i STCC precis då och det var fyrverkeri!

Första Halvan har blivit farbror igen.
Jodå, det har han också missat, första halvan blev farbror igen, denna gång till en liten tjej!

Skottlossningarna i Göteborg.
Jodå, det har skjutits i Götet igen, bl.a. i vasa där FH ofta fikade förr. Även på ön har det skjutits. Det har AH totalt missat...

Anti har förlovat sig!
Vi sparar den största nyheten till sist, ANTI HAR FÖRLOVAT SIG, okej det gick undan men känns det rätt som han säger det gör så får han köra på det! Lycka till till Anti&Karin säger alla på IK!



Mao har andra halvan missat lika mycket som "jlo" varit med om under 23år i Målilla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0