En konversation...

Följande konversation utspelades mellan första halvan (fh) och en polare (p) under morgonen....

P: Tjenare, jag var ute igår, känner mig sleten idag...

fh: Jasså, minsann vad gjorde du då? Vem var du med? var va ni?

P: Nä, jag skulle fått med mig en skolpolare men han bangade så jag gick själv, jag var på *pip* (ik gör inte reklam), det var röj där.

fh: det jävla stället.... är det inte bara massa studenter där nu som inte kan hantera spriten?

P: Jo, perfekt...

Fh: jaja, hände nåt då?

P: ja, herregud, jag sket som sagt i polarn när han bangade, gick in då var det nåt jävla kalas för nån där så jag hamnade vi nåt bord, drack massa drinkar som bara kom in, det måste varit nån rik brat eller nåt som firade nåt. Sedan kom det öl på öl... Jag raggade på nån tjej där med, vi hånglade en stund men sedan kom det en biff som det visade sig var hennes snubbe varvid jag fick en smäll och blev utkastad från krogen.

FH: Jaha, och då gick du hem?

P: nej, för helvete kvällen var ung, jag gick till andra långgatan, en kvarterskrog där det var jag och en till som blev utslängd så vi gjorde trippen dit ihop. Där var det whiskey som gällde, fan jag har aldrig gillat det starkt som fan. Jag sköljde ner det med öl så det inte smakade så jävligt.

FH: men du kan la fan inte SKÖLJA NER whiskey med öl? Det om nåt måste ju smakat apa?

P: nej, för fan det gick fint serru...

fh: Du är fan inte klok...

P: nåja, sedan raggade jag på en äldre tjej där hon måste varit typ 30...

fh: äldre? passa dig...jag är fan nära det...

P: Jaja, vattävär. Det gick fint serru, men sedan visade det sig att hon inte var en vanlig tjej utan sa att hon ville ha tusen spänn för att hänga med mig hem... Hur fan skulle jag veta det?

fh: du var på andra långgatan pundhövve...

P: Nåja, jag sket i det och drog i mig ytterligare öl, däckade uppenbarligen ett tag i soffan där, jag vaknade med utan skor, fan jag hade ju nya sneakers för tusen spänn! Sedan hade jag supit bort min garderbobsbricka med så jag fick lämna jackan där med. Jag gick iaf i stumporna till seveneleven och köpte en milkshake och det var ju lagom bra när man är packad så jag spydde utanför *pip* (Ik gör ingen reklam) hamnade i en taxi men nr jag skulle pröjsa visade det sig att plånkan låg i jackan jag hade bara den där växeln på tjugan jag pröjsat milkshaken med så den jäveln körde till snuten och lämnade mig där men de "hade viktigare saker för sig" sa de så jag lämnade utanför och fick raggla den jävla milen hem. Jag däckade la vid typ halv sju, sedan vaknade jag nu av att det borrade ovanför.

Fh: Det är när man pratar med dig P, som man tackar sin lyckliga stjärna för att man inte är 18 längre....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0