Dagens matcher.

Tipsen gick sådär igår, ett rätt tecken, men Hollands fotboll gör att en fotbollsidiot som mig (och deve med för den delen) kan palla med idiottråkiga matcher som Frankrike-Rumänien i omgång 1 för att få se Hollands extremt bra matcher.
Holland har nu fenomenal 7-1 på två matcher mot Italien och Frankrike, för att Anti ska förstå storheten i det kan man säga att det vore som om Sverge i badkarsbandy med alla nhlproffs skulle ha 20-0 på två matcher mot Kanada och Ryssland...

Idag spelar Sverige igen och IK ska ha en sann fotbollsdag.

Dagens matcher:

Sverige-Spanien.
Kommentar: Frågorna är ju många om lagen inför matchen, vilka spelar? Spanien är dock ett betydligt bättre fotbollslag än Sverige, men faktum är ju att om det blir oavgjort vet båda om att de "bara" krävs oavgjort i sista omgången för att gå vidare. Dock, ett faktum som inte nog kan påpekas är att förloraren här, om den förloraren ändå avancerar, får möta ems bästa lag såhär långt, i Holland i en kvart. Ettan kan dock få ett betydligt mer överkomligt Rumänien (som möter en redan klar gruppsegrare i Holland i sista matchen...).
Mycket att tala om således men Spanien bör väl vinna får man tro...
Tips: 1-2. Jo, tyvärr jag vill gärna gå på hjärtat men det funkar inte när hjärnan (som visserligen har en begränsad kapacitet) säger annorlunda.

Grekland-Ryssland.
Kommentar: vojne, vad svårtippat.Tipset går ändå till Grekerna som visserligen var usla mot Sverige men Ryssarna var om möjligt ännu sämre mot Spanien...
Tips: 1-0. Grekland har ett färdigt lag, Ryssarna ska vara som bäst 2010 enligt planen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0