Paddan gästbloggar!!

Gästbloggaren skriver


Idag var det uppsatsopposition. För de flarn som inte vet vad det är så är det när man har skrivit en uppsats (ensam, i par eller flera) och en, två eller flera andra (som också har skrivit) ska tala om hur de tycker att uppsatsen blev. Vad som är dåligt, vad som är bra och hur den kan bli bättre. Sen är det meningen att uppsatshandledaren ska säga något också (ju mindre desto bättre).


Anti och jag skulle opponera på Johans, Ankans och Puckens uppsats. Hur som helst, för att göra en lång (fast inte jättelång, för vi fick sluta 30 minuter tidigare) historia kort - Anti och jag klarade oss mycket bra. Doktorn som var handledare sa inte mycket, och det är ett gott betyg. Johan, Ankan och Pucken fick dock höra lite mer, vilket inte var helt oväntat av någon, allra minst av dem.


Det känns himla bra att kunna lämna den uppsatsen bakom sig. Vår uppsats handlade om hur media framställer TV-spel. Om någon skulle vara intresserad av att läsa den (vilket jag betvivlar, det är ingen kioskvältare precis) går det kanske att få den genom att skicka intresseanmälan till bloggen.


P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0