IK skribenternas band till varandra!

Vi har på begäran (nåja) av Ida bestämt oss för att förklara hur vi här på IK känner varandra och lite annat krafs.

IK drivs främst av "första halvan" dvs mig. Jag är ödmjuk nog att ta mig på skulden för denna otroliga fadäs i världshistorien som IK är. Med för mycket dötid så tänkte man att de var dags att starta en blogg igen och med helt andra saker som innehåll än de tidigare. Sagt och gjort i oktober förra året drog IK igång.
Redan från start pepprade jag "andra halvan" med krav på bidrag till bloggen vilket han kom med ungefär lika ofta som tomten rakar sig. Nejdå, han bidrog litegrann även då. Det har dock ökat faktiskt efter tiden.

De båda mest framstående halvorna lärde känna varandra en gråmulen augustidag i det fina året 1998 på ett gymnasium i nordöstra Göteborg. Vi var nya i skolan och jag kände väl bara 2-3 i klassen sedan innan och andra halvan inte en käft alls.
Dock finns det något som heter kortspel och på den tredje dagen (eller nåt sån) i skolan begav sig andra halvan till ett ställe vi aldrig mer skulle besöka sen, elevcaféet. Där satt första halvan med en en gammal polare och spelade kort, andra halvan är dock inte rädd av sig utan stövlade bara på och tog för sig. Vi var totalt vansinnga på honom och bestämde att han nog var dopad så mycket pisk fick vi...
Nej men där å då såddes det frö av vänskap mellan halvorna på IK som sedan under de tio år som har gått utvecklat sig till en vänskap vi nog aldrig kommer ur vare sig vi vill eller ej hehe.

Tilläggas kan att en bekantskap till från den tiden ingår i vår gyllene trio men han är icke med på bloggen men den legendariske herrn är en extremt god vän sedan lika länge för oss båda halvor.

När sedan det förra milleniet övergick i detta å vi hade 2003 så fann vi Anti vår barnsageförfattare via att vi delar samma idrottsintresse å är med i ett sådant managerspel på nätet, det var sista omgången å vi satt å chattade via msn, Anti var då bara 4 år (mentalt) men 16år i passet och vi började tjöta om nämnda idrott. Under denna tiden började idén om ett fanzine med som sedan Anti även var delaktig i med mig och den andra halvan samt en viss myrslok.

Åren gick, alla blev äldre, speciellt mognade anti och i höstas, dvs hösten 07 så kom Paddan in i IKs gemenskap. Han lärde känna Anti, vilket är Paddans egna förlust, och vi lärde känna Paddan via Anti. Paddan som då var 21 och hade fullt sjå på dagarna med att göra Anti rumsren.  Paddan skriver ju med ojämna mellanrum utmärkta gästkrönikor här på IK.

Det var hela IK det.

Bilder efterlystes med, eftersom det kräver rådfrågning av övriga medlemmar så får det vänta, vi är lite som Lordi...

Angående fäjsbåkgruppen, ja nåt borde hända där frågan är vad? Om vi vinner nån mille kan vi lova en sjujäkla fest för alla där.

Vi har nu iaf denna kategorin här på bloggen "Historier ur IK medlemmarnas liv" där ni alla på ett sant IK sätt kommer lära känna oss lite mer, allt som skrivs är sant även om det kommer skrivas med humor.

Kommentarer
Postat av: Ida

Åh jämarns, det var utförligt! Dock så har man ju fortfarande inte en susning om vilka ni egentligen är ;)
Jag har dock grävt ganska mkt i erat arkiv idag, men jag måste erkänna att jag inte orkade plöja igenom precis allt...

2008-01-23 @ 14:57:21
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Ida

Åh jämarns, det var utförligt! Dock så har man ju fortfarande inte en susning om vilka ni egentligen är ;)
Jag har dock grävt ganska mkt i erat arkiv idag, men jag måste erkänna att jag inte orkade plöja igenom precis allt...

2008-01-23 @ 14:57:27
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Ida

Så det där är ni, som är med i golffilmerna? Jag må ju säga att jag är bättre på minigolf än er i så fall.... ;)

2008-01-23 @ 15:24:31
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0