ISHOCKEY!

Idag: Ishockey

Arenan: När vi anländer är det bara överklassmänniskor som haft råd att köpa säsongsbiljetter för tusentals kronor redan för två år sedan på plats.
När vi kommer in i själva arenan så springer 7500småkids runt med massa löjliga souvenirer för 300kr styck. Det är indianutstyrsel och det är ja,gud vet allt. Efter att en bra stund ha skakat på huvudet åt detta börjar vi vår vandring mot vår sektion och efter tusentals trappor så kommer vi till vår sektion, där ser vi att det bara är vadderade stolar med ryggstöd. Trots att våra desperata blickar letar efter ståplats finner vi ingen utan får svära högt om "jävla överklassport" och sätta oss ner.

Fans: Eran redax minns när VF HC mötte Arboga, Vita Hästen, Boden och Bofors i allsvenskan och "VF VF VF" ekade i 60min. Idag är vi tydligen i USA för lagen som skall spela heter inte Västra Frölunda Hockey Klubb- Malmö Idrottsförening utan tydligen Indians-Redhawks och enligt speakern ska vi hålla ögonen på jumbotronen (efter att ha frågat en sjuåring fick vi reda på att det var storbildskärmen i taket, vafan säger de inte storbildsskärmen för då?).
Vi trodde vi skulle se på matchen men tydligen skulle man se på en tv-skärm. På tvn skulle det komma höjdpunkter från matcherna mellan Bulls-Stars och Hammers-Lakers.
Vi fattar ingenting, varför alla dessa meningslösa amerikanske namn? Ramsor finns inte utan "FRÖLUNDA" och 1345611290089 slag på en trumma....

Mat. McDonald's... Vi vill ha fish&chips! Men det finns inte, sorgligt helt enkelt.

Idrotten: Vi fattar nada, de åker bara i 30sekunder innan de byter... Vad är det för konstig idrott där alla bara byter hela tiden förutom en idiot som inte fattar att han ska byta utan bara står still i målet hela matchen? Dessutom står de sistnämnda två (en i varje lag) bara still hela tiden och lägger sig ner med ojämna mellanrum. Vi tror att det är för att de är lika bra på att åka skridskor som redaktionen på IK.
Sedan när 60minuter har gått och matchen ska vara slut så är den tydligen inte det utan det ska bli förlängningen, i en serie? Vad är det för jävla påhitt? IK minns matchen mot Hammarby för en 15år sedan då var minsann matchen slut efter 60min trots att det stod 6-6.

Totalt: Eftersom vi är journalister så slapp vi ju betala för skiten men de vi pratade med hade pröjsat 300kr för en biljett och det är ju löjligt för en match i en idrott där det tydligen är 75matcher innan det avgörs...
Ishockey är verkligen ingen sport för oss män som gillar speedway.
GÅ PÅ SPEEDWAY ISTÄLLET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0