Freestyle!

image174

Såhär ska man lyssna på musik! Åt helvete med mp3 spelare och sånt (jaja,vi äger och använder det nu i brist på alternativ) men detta är det sanna sättet att på resande fot lyssna på musik.
Dessutom, när det hade gått 30 alt 45min var man tvungen att byta sida på bandet. Helt underbart.
Förövrigt är IK mästare på blandband som synes här i.

DET VAR BÄTTRE FÖRR!

Kommentarer
Postat av: Ida

Åh, här har man bytt design ser jag! ;)

Själv så håller jag inte alls med Anti om gårdagens Melodifestival. Eller jo lite kanske. Men jag tycker för det första att Rongedal låter som Scissor Sisters och inget annat. Och de är duktiga artister och sjunger bra, och jag tycker det var roligt att de gick vidare istället för någon av de mer kända. Sanna Nielsens låt var bra, inte så originell, men det förtjänade att gå vidare.
Och faktiskt, om man bara lyssnade på musiken till Andra Generationens låt så var den faktiskt bra, och skulle lätt komma bland de allra bästa i Eurovision, med tanke på att det är sån musik som öststatsländerna lyssnar på och därmed hade vi fått många röster där.
Det är min syn på det hela ;)

2008-02-17 @ 13:54:10
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Ida

Ja absolut! Men svenskarna tänker inte ett steg längre innan de röstar, så därför kommer vi aldrig ta hem segern i Eurovision igen eftersom vi aldrig skickar öststatsmusik.
Fördröjde Carola ditt jobb? Hur då?

2008-02-17 @ 17:32:55
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0