Expedition IK.

Dag 1.
Vi anländer till stranden och inser att detta inte blir en lek, till skillnad från kopiorna på tv har vi ju ingen mat etc med oss utan för nöja oss med vad naturen har att erbjuda.
Överlevnadskurs fast på allvar ungefär.
Deve svär över hur svårt det är att ta sig fram med rullator på stranden men då han ju egentligen inte behöver den utan bara har den för att han gnälleer över lite ont i foten så ställer vi den åt sidan så länge.
Första Halvan (FH) börjar direkt med att undersöka var och hur man ska bygga den bästa bostaden, Paddan och Peji hjälper till medan Andra Halvan (AH) gått och lagt sig för att sova på stranden.
Anti har fått det hedersamma uppdraget att bygga en toalett ungefär 300meter från den tänkta boplatsen, ett uppdrag han tar sig an med frenesi då han redan fått en ovän i Paddan genom att svepa Paddans 15liters dunkt med afrocola, något som inte var bra för den gode Antis mage.

Bygget av huset fortlöpte och framåt kvällen var det iaf så dugligt att det skulle hålla att slagga i första natten, sedan kom mörkret och dag 1 var slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0