Antis Schlagerprofetior!!

Redax meddelar: Detta är första inlägget av Anti i schlagertiderna, vi andra skiter rätt mycket i det hela men eftersom vi har fans som gillar schlagern (hej ida!) så får vi la göra dom glada!

Varsågoda del 1 av ANTIS SCHLAGERPROFETIOR!


Dagarna har flutit på, man har inte haft någonting att göra... livet saknade totalt mening, MEN nu är det äntligen dags igen, ja nu är det dags för MELODIFESTIVALEN 2008! Eftersom jag, Anti, är den av oss på IK-redaktionen som vet mest och bäst om musik så har jag fått ta på mig den stora äran att guida er kära läsare genom hela årets schlagerdramakarusell! Årets första deltävling avgörs i Scandinavium, Göteborg och vad kan man då säga om det? Jo, i Scandinavium spelar i normala fall Sveriges bästa hockeylag (Frölunda), men nu är det alltså dags för några av Sveriges bästa artister att ändra scenen! Nedan följer kommentar och betygsättning av samtliga bidrag till deltävlingen:


E-type & the Poodles - Line Of Fire

Inte så "hård" som man kanske hade förväntat sig, men en förhållandevis fartfylld låt framförd av artister med långt gyllene hår och söndersupna röster. Bidraget bör gå vidare.

Betyg: 3 bananer av 5 möjliga, där 1 är sämst och 5 är bäst


Face-84 - Alla Gamla X

En ganska intressant låt. En blandning mellan dansband och gammal hederlig norsk fiskarmusik. Kommer troligtvis inte gå vidare, men kan eventuellt bli att räkna med i framtiden.

Betyg: 2 bananer


Velvet - Deja Vu

Partig och fartfylld låt framförd av en sexig röst. Hur sexig kroppen är vet jag inte än, men just den (den sexiga kroppen) kan bli en avgörande faktor om det här bidraget ska kunna ta sig vidare! Låten låter som många andra discolåtar som ofta framförs i Kinda kommun.

Betyg: 3 bananer


Brandur - Lullaby

Tråkig och seg låt utan någon som helst refräng. Ja, låten är lika tråkig som den låter, eller som den heter... godnattsång. Kommer inte gå vidare!

Betyg: 1 banan


Michael Michailoff - That's Love

Ännu en mycket tråkig låt, en såndär typisk "åka-hiss-dänga". Kommer absolut inte gå vidare.

Betyg: 1 banan


Amy Diamond - Thank You

Ganska intressant sound i låten, som framförs av en ung, nästan för ung dam. En hyfsad låt, men den lär inte gå vidare, såvida inte "andra halvan" blir vild i TV-soffan och tokröstar.

Betyg: 2 bananer


Suzzie Tapper-Visst finns mirakel.

En fin text som framförs på ett mycket vackert sätt. Tyvärr kommer den inte att gå vidare eftersom folk som tror de förstår sig på musik fastän de inte gör det (de flesta mao) inte kommer rösta på bidraget.

Betyg: 3 bananer


Christer Sjögren - I Love Europe

Att Christer Sjögren skulle ställa upp i melodifestivalen hade nog ingen kunnat ana, och hur bra kan det bli? Jag säger bara en sak; det är helt jävla rätt! En fantastisk låt framförd av en fantastisk man! Låten för mig att tänka tillbaka till våren 1923 när jag blev svensk mästare i bandans på dansbanan i Bofors. Bidraget kommer utan tvekan att gå vidare.

Betyg: 4 bananer


Tävlingen slutar således enligt följande:

Till finalen: Christer Sjögren & E-Type/Poodles

Till andra chansen: Velvet & Amy Diamond


Kommentarer
Postat av: Ida

Ungefär sådär har jag också tänkt mig. Det kommer iaf med 99% säkerhet vara de fyra som går vidare iaf, men i vilken ordning vet man aldrig..!

Dock har ett fel uppstått i texten.. Att Frölunda skulle vara Sveriges bästa hockeylag måste väl vara en felskrivning? Det ska ju självklart vara Modo!

2008-02-08 @ 23:14:55
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0