Berättelsen om IKs campingsemester!

Som alla människor har vi haft semester på IK, även om vi bloggat under tiden.
Vad gjorde vi då? Vi har inte fallit för det där med att åka över halva världen för att stekas i solen, vi anser att man ska ha sett hela sitt eget land innan man kan börja säga att man är berest.
Det finns ju folk som varit i afrika och asien men knappt i grannkommun.

Nåväl, IK beslöt sig för att åka på campingsemester! Så sagt och gjort, vi bestämde oss för att åka norrut i landet, så gbgdelen av IK skulle påbörja resan och sedan möte upp kommando peking på vägen efter en liten avstickare för att hämta peji i motala.
Gbggänget packade ner vad de kunde tänkas behöva, och då vi saknade ett fordon som skulle passa för resan köpte vi en splitternya bil enbart för denna tur


Efter diverse tjöt om vem som skulle sitta var slutade det med att Glenn körde och andra halvan satt i baksätet och första halvan i framsätet och packningen fick fint plats efter att vi stannat och köpt ett takräcke!
Vi hade kommit lagom till Landvetter när andra halvan började vråla om "PISSEPAUS" han hade ju svept hela tre festis och började bli lite grinig, se bara här Glenn vägrade dock stanna så det var bara att fortsätta.

Första Halvan (FH) hade dessutom fixat ett blandband (bilen hade ingen cdspelare) och det gick för fullt, nu kom hans absoluta favoritlåt "Här kommer piff och puff"-från luftens hjältar, FH sjöng med i högan sky "LUFTENS HJÄLTAR HELA DAN" Glenn hade allt större problem att koncentrera sig på att köra när FH sjöng och ah satt bak och rappade nåt obegripligt om Borås som passerades det var visst nåt om Taco-Andess och hans umgänge med en konstgräsmatta.

I Jönköping var deet dags att tanka tyckte Glenn, bilen drog fyra liter milen med all packning så in på en mack och Andra Halvan (AH) jublade över pissepausen. FH tyckte att de skulle bege sig till mcdonalds på andra sidan vägen men Glenn vägrade "då stannar ni bara i bollhavet för länge åsså missar vi tiden med piotr i Motala" .
Glenn själv hade dock köpt en minitrumpet samtidigt som han pröjsade bensinen. Denna tyckte han var så jävla rolig att blåsa i att han satt och blåste i den konstant ända till Motala och väl där stod Piotr (påtår) och väntade.
Han svor högt över vårt val av bil men vi försvarade oss med "finns det hjärterum finns det rövplats" varvid påtår sa "om det inte finns nåt av det då?" bra svar tyckte Glenn.

Påtår hade invändningar mot FHs blandband och satt igång sitt eget men det visade sig vara finsk techno i tvåtakt utan bas varvid halvorna som nu intagit baksätet fick sig ett spel, påtår hävdade dock sin rätt att få spela sitt band, Glenn var nu nära bristningsgränsen beträffande sitt tålamod.
Vi var nu på väg för att hämta upp Kommando Peking och påtår sjöng med i högan sky (hur fan nån kan sjunga med i finsk techno står skrivet i stjärnorna) medan halvorna diskuterade vad disktrasebröden i bamban på gymnasiet egentligen var gjorda av...
Efter en timme med Påtårs sång ansåg FH att det fick vara nog och tryckte ner Glenns trumpeet i munnen på påtår och vilt kastande av grejer utbröt tills Glenn helt sonika stannade bilen på motorvägen och vägrade köra en meter till om vi inte skärpte till oss.
Han tröttnade ungefär samtidigt som bilen började koka och istället fick Glenn nu en flipp och började jaga ett flygplan...
(nejdå,det har inget att göra med att jag hittade just denna bild..)

Nåväl, efter FH hämtat Glenn och Påtår fixat bilen och AH raggat på damer i bilar som åkte förbi med endast fyra käftstmällar från deras män som följd så var vi på väg igen en tre timmar försenade.
Men då ingen från kommando peking ringt och kollat vart vi var så struntade vi i att ringa dom med.

Vi kom efter 43missöden till äntligen fram till Norrköping och där stod Kommando Peking och väntade på den uttalade platsen trots att vi var 6,5timmar sena. "Tja, vi hade ju en badboll med oss som vi lekte med" sa Paddan på frågan om det inte varit segt att vänta.
NU kom ett problem, vart f-n skulle pekingfolkets packning få plats, och vart skulle de tre pekingborna få plats?  Det slutade med att Anti fick lämna kvar sin spjällsäng, sitt napplager och sin orgel medan paddan fick lämna kvar sin kompletta samling av agent x9 från 1982-2008 medan Deve först var nära att lämna plattjärnet hemma men då vi alla insåg vilken total katastrof det vore om vi sedan inte hittade ett sånt på plats så fick det hänga med och han lämnade istället kvar sitt vardagsrumsbord och sin favoritfåtölj istället.
AH fick lämna kvar sin samling av ryska synthar och FH fick lämna kvar sina tre bokhyllor med cdskivor med påtår fick lämna sina fyra cyklar han tagit med och Glenn lämnade förarplatsen till paddan.

Efter mycket om och om så körde paddan, ah satt i framsätet, fh, deve och glenn satt i baksätet, påtår låg på golvet bak och anti satte sig i knät på ah i framsätet. Packningen vinglade betänkligt men vad göra?
Bilen var uppenbarligen inte så pigg på att ha sju man plus packning och inte en omlackering till rött hjälpte utan paddan fick försöka hitta felet


Det gick inget vidare fram till dess att Glenn kom på att han hade med sig Plastic Padding och han och paddan fixade med bilen och vips var den körduglig igen!


Vi kom sedan framåt natten till vår campingplats och skulle där sätta upp tältet, men det visade sig att deve tagit fel och inte tagit med sig sitt militärtält utan bara sitt pippileksakshus varvid vi hade en vild diskussion om hans menatla hälsa, men efter att ha konstaterat att vi alla var lika flängda så bestämde vi oss för att testa om vi fick plats...



Det gick sådär som synes...

Detta fick till följd att anti grät, halvorna sjöng "doin the omoralisk schlagerfestival" Glenn gick och badade, paddan strök gardiner för att försöka få pengar till hyra av en stuga och dv började leta blåbär till middag medan påtår började flytta en myrstack från dess naturliga plats till baksidan av ett tält med tyskar...
Sedan minns jag inget mer, jag somnade i baksätet och vaknade tre dagar senare i bhutan och liftade med ahmeds åsnor till turkiet där jag sedan tog cykel hem till sverige...

Ännu en semester var tillända för IK!

Om denna artikel på IK anses för dålig enligt er, så klaga hos regeringen, inte för att vi har nåt med dom att göra men de kan inte få nog med skit...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0