Allsvenskan omgång 8

p.g.a. bloggens problem igår missas en match i tipset, Elfsborg-Kalmar från igår där Ellos vann med 1-0.

I Sjunde omgången hade jag följande tipsstatistik:

Antal rätt resultat: 0
Antal rätt tecken: 4

Totalt(av 54möjliga):

Antal rätt resultat: 5
Antal rätt tecken: 24

Omgång 8

Halmstad BK-Gais
Tips: 0-0

Kommentar: Gais har inte släppt till enda mål på tre matcher nu och det mot erkänt starka lag offensivt som Blåvitt, Djurgården och även mot Oremo i Gefle. HBK är svåra att tas med på Örjans Vall men Gais verkar vara i form och alla lag är hyfsat nöjda om man får med sig poäng från Örjans Vall, det kan Gais med nuvarande form greja.

Trelleborg FF-Hammarby IF
Tips: 1-3

Kommentar: Bajen bör vinna detta men Bajen är Bajen och det känns inte speciellt säkert detta tips... Dock, ska och vill Bajen vara med i toppen iår måste de börja vinna nu och här har man ett gyllene läge att ta tre pinnar. Upp till beviis för Bajen!

Gefle IF-AIK
Tips: 1-0

Kommentar: Aik gjorde förvisso mål i derbyt senast men har ju ruskiga problem med att få dit bollen och mot Gefle lär det inte bli lättare än vanligt direkt och Gefle kan som vanligt trycka in en boll och det lär här innebära att de avgår med segern.

Djurgårdens IF-Ljungskile SK
Tips: 1-1

Kommentar: LSK är väl i sitt livs form och DIF känns inte som de är en guldkandidat av rang iår direkt och får LSK fortsatt utdelning på sina inkast så kan det räcka tll en pinne, ett mycket vågat tips men LSK har inte förlorat på tre matcher och det mot Elfsborg, erkänt svårspelta TFF samt mästarna Blåvitt.... DIf är varnat, men det var blåvitt med...

IFK Göteborg-GIF Sundsvall
Tips: 2-0

Kommentar: Blåvitt skämda ut sig och sina tusentals fans som gjort resan till Ljungskile i fredags, nu MÅSTE man vinna om man inte ska bli totalt sågade, antingen kommer GIF få sota rejält för fadäsen i pansoland eller så tar GIF hem detta med uddamålet...

IFK Norrköping- Örebro SK
Tips: 0-2

Kommentar. Bloggens Pekingsupporter Deve har ju inte sett en enda match iår vilket ungefär visar hur bra peking är nu.... ÖSK är jobbiga att möta och Peking har ännu inte förstått att det krävs krigarjobb för att ta poäng i allsvenskan!

Helsingborg-Malmö FF
Tips: 1-2

Kommentar: MFF har hittat formen och HIF är ungefär lika stabila som andra halvan gillar svamp så detta vinner MFF enkelt även om siffrorna stannar vid 2-1 efter ett sent reduceringsmål av HIF!

Kommentarer
Postat av: Annelie T

Tack Anti! Jo tä'nk vad ni kan skryta om några år med att ni faktiskt var mina första fans! ;)

2008-04-27 @ 21:22:15
URL: http://anneliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0