Dagens nyhetsflöde...

Vi chockades idag svårt här på Ironins Förkämpar. Aftonbladet var anledningen, vi läser givetvis inte den tidningen, men rapportörer har gjort gällande att det stod att sagolandets Sveriges prinsessa (vi hävdar bestämt, likt Tage Danielsson, att iom att Sverige har ett kungahus måste det vara ett sagoland) fått en egendesignad kurs på psykologiska delen av universitet i "staden gud inte glömde utan helt enkelt sket i" dvs Ståkhåålm.

Givetvis är det inte själva grejen i sig som upprör oss,speciellt buba då, utan att detta inte är unikt. Nejdå, vi här på Ironins Förkämpar (IK) har själva hållit i liknanden kurser ett flertal gånger.
Nu tror ni givetvis inte på att det är sant, men vi har haft flera kurser som haft samma upplägg som "Maddes" (vi använder smeknamn för det blir så familjärt och mysigt då).

Vi har fått en intervju med IK:s studieansvarige, en viss Curt-Bruno af Creutz.

IK: Det ryktas att ni inte har gått rätt och riktigt fram när det gäller vilka som ska läsa hos oss på IK?
CC: Det stämmer givetvis, vem är jag att förneka sanningen?
IK: Ja,det kan man ju undra det är sant, men har du inga moraliska betänkligheter kring att ni bara tar in speciella elever?
CC: Ja, nån ska ju göra det. Vi har dock hårda krav.
IK: Kan du berätta lite om det, vilka krav det är etc?
CC: Nä:
IK: Avslutningsvis, eftersom vi uppenbarligen inte kommer längre i intervjun, kan du berätta varför det är så tråkig humor här?
CC: Ja, det finns garanterat folk därute som tycker det roligt, sedan är det egentligen bara roligare om folk tycker det är tråkigt. Jag ifrågasätter dock varför vi först har en artikel med humor och sedan dissar humorn och tar bort själva poängerna i mitt svar här?
IK: Har vi nånsin gjort nåt rätt?
CC: Sant...

Avslutningsvis uppmanar vi alla att inte glömma HEMLIGT dag imorgon! FIRA MED POMPA OCH STÅT! Skjut upp signalraketer, boka paradorkestrar, bjud in hela din bekantskapskrets. Klä upp er rejält och fira sedan rejält hela dagen, ända in på småtimmarna. Imorgon gnäller ingen över att ni firar hårt och spelar musik. Imorgon är det årets största dag.
Det är verkligen inte ännu ett uselt pr-trick av en specifik bransch, nejdå, detta är på allvar och något som vi, folket efterlyst länge och väl.
FIRA NU IMORGON GOTT FOLK!!!!!!!!1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0