Nostalgi på IK!

Vi här på IK konstaterade för ett antal dagar sen att vi minsann är gamla nu, närmare 50 än 0 vilket är förknippat med att minns tillbaka och filosoferar över vad som var stort när man var knodd.
Eftersom vi tillhör de som växte upp på det gyllene slutet på 80 talet samt 90-talet så var vi en del av den tid då hela sverige såg samma program varenda kväll.
Idag låter det helt otroligt för alla under vår aktningsvärda ålder att folk såg samma program vecka efter vecka. Ingen vågade dock konkurrera med de programen på de dagarna.
Måndagarna var inget å ha, tisdagarna var också rätt tomma sedan drog det igång.
Vi bjuder här på en fin tillbakablick!

Onsdagarna var det inget snack då slog sig x antal miiljoner svenskar sig ner och såg på TRE KRONOR! Såg man inte det var det ingen idé att gå till jobbet/skolan dan efter för då fattade man inte vad folk pratade om. Klipp 1
Klipp 2, bussolyckan som skakade ett helt land!

Efter onsdagens Tre Kronor på tv4 bytte vi på torsdagen kanal (vissa som ej än hade fjärrkontroll fick vackert gå fram till tv-n och trycka in svt!! det ni småkids!) På Svt gick ju Torsdagens stora tvprogram, Rederiet! Likt man ej kunde vistas någonstans på torsdagen utan att ha sett Tre kronor på onsdagen kunde man ej vara ute på fredagen utan att ha sett Rederiet på torsdagen...(lägg märke till att Persbrandt t.ex. var med i tidiga säsonger...)




Den stora hjälten i DEN serien, Joker!


Efter torsdagens rederiet pratade man om det på fredagen och sedan slog sig alla ner och titta på fredagen återigen på tv4 och denna gång på FÅNGARNA PÅ FORTET, det riktiga alltså inte den dyngupplagan som senare kom på tv3.


Introt


Sedan vidtog lördag och då tittade vi alla, oavsett ålder på BINGOLOTTO med "loket"...


Kommentarer
Postat av: Annelie

Ja, nu vill jag se ett riktigt långt och roligt inlägg om älgjakten här!

2007-11-05 @ 14:20:23
URL: http://anneliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0